Luxury Townhouse

London

  1. Home
  2. Projects
  3. Luxury Townhouse

This grade II listed London townhouse underwent a full refurbishment in 2018. This project required careful consideration to pass listed building consent, and protect the heritage of the six storey property while bringing the services up to date that a young family would expect in a modern luxury home.

Working to a fixed budget, NV Integration carefully selected a stable of independent systems for audio, video, lighting controls, and door entry system. This means that the client uses a dedicated form of control, or app for operating each service; ensuring simple and straightforward functions for the layman. As an added benefit all of the above is distributed from a centralised AV cabinet in the temperature controlled plant room.

The basement previously featured a 10 metre swimming pool, however this was converted back into habitable space, including the family favourite Den, which also doubles up as a sunken conversation pit.